Sidevisninger i alt

søndag den 21. oktober 2012

Et skib på forkert kurs



De der så ivrigt søger at skade Israel handler uden skelen til hvad der sker omkring dem og den virkelighed de befinder sig I. At endnu et skib udrustet ene og alene med det formål at miskreditere Israel igen er blevet opbragt er et bevis på direkte naivisme/had og bevidst brug af manipulerende propaganda fra pro palæstinensisk side.
Det er med undren at skibet havde kurs mod Gaza og ikke Syrien, Iran eller et andet land i området hvor forfølgelse og etnisk udrensning er en daglig del af hverdagen.
At Røde kors så klart melder ud at der ikke er en såkaldt humanitær krise i Gaza går det hele mere synligt og viser hvilken dagsorden der ligger bag et sådanne skib, rendyrket had og manipulation med det formål at miskreditere Isarel

In April 2011, Mathilde de Riedmatten, deputy director of the Red Cross in Gaza, said that there is no necessity to break the Israeli security cordon because there is no humanitarian crisis in Gaza. “There is no humanitarian crisis in Gaza,” said Riedmatten. “Israel has the legitimate right to protect the civilian population,” she added.

For mig at se er den helt store krise i Gaza at dets befolkning holdes i et jerngreb af en terrorist organisation for hvem dets befolkning ene og alen tjener som et redskab og frontlinje i deres hadske kamp mod Israel.  Det er rimelig grotesk, at de der støtter en palæstinensisk stat ofte vælger at se den anden vej når talen falder på hamas, men om det skyldes at hadet til jøder legalisere at hamas handler i strid med næsten alle de værdibegreber såsom menneske rettigheder, religionsfrihed, lige ret for kvinder osv vi her i vores frie verden sætter pris på, er noget den enkle må gøre op med sig selv, og leve med konsekvensen heraf
Om svaret enten er at der er tale om naivisme eller rendyrket had mod Israel og jøder og i forlængelse heraf om dette ene og alene bygger på misundelighed over at det har været muligt at opbygge en stat på 63 år der er gået fra gold ørken til et samfund, der på en lang række områder er førende i verden og på alle centrale områder langt overgår deres nabolande i mellemøsten, er en åben mulighed. Der er selvfølgelig også de, der uden at tænke i dybden over denne konflikt reagere rent følelsesmæssigt og udfra et overfladisk kendskab til historien stiller deres sympati der hvor medierne eller diverse organisationer formår at manipulere deres fokus hen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar