Sidevisninger i alt

fredag den 26. april 2013

Fastholdelse af had.


Det der er gældende for forståelse af hvad og hvorfor der endnu ikke er opnået en fred/2 stats-løsning i forhold til staten Israel og de der ønsker at konstruerer en stat uden real kulturel/historisk tilknytning til området altså en palæstinensisk stat, må have modet og viljen til at se sandheden i øjnene.

Sandheden er at siden staten Israel blev oprettet har der aldrig været en vilje til freden fra de lande der omgiver Israel, ej heller da Gaza var under Ægyptisk kontrol og Vestbredden undere jordansk kontrol – hvilket må undre mange og samtidig få mange til at stille det spørgsmål om de arabiske lande reale ønskede/ønsker om en palæstinensisk stat eller om området bruges som et diplomatisk værktøj/projekt til at angribe det eneste demokratiske og højt udviklede land i regionen Israel.
Her det værd at påpege de dobbelt standarter Israel udsættes fra bla. magtfulde organisationer som FN, racistiske boykot kampanger fra EU, overskrifter fra medier der bevidst ofte er misvisende, hadske ytringer der får lov til at stå ubesvarede hen osv.

At det reale håb der i Israel om fredlig sameksistens med Vestbredden og Gaza udfordres er ikke svært at konstaterer, det der burde udgår grundlaget for en fred og 2 statløsning undermineres dagligt af de palæstinensiske leder på en måde der må få enhver demokrat til at fyldes med bekymring.
Den fred som Israel og mange så højlydt efterspørger dræbes og drænes systematisk ved hjælp af officielle palæstinensisk medier der burde fokuserer på uddannelse,  tolerance og sameksistens. Men nej i stedet op-læres generation efter genration til at hade og hjerne vaskes systematisk af statsdrevne medier der forherliger drab, vold og terrorister.

Dan Harder har et fantastisk godt indlæg i Jyllandsposten torsdag 25-04-2013 hvor han rammer denne konflikt og netop fremhæver den dobbeltmoral der kendetegner de der ofte kritiserer staten Israel.

http://jyllands-posten.dk/opinion/breve/ECE5371637/det-palaestinensiske-problem/

Her er et eksempel fra statdrevet palæstinensisk TV  med et barn, der opdrages til alt andet end fred og gensidig anerkendelser. Tag så i betragtning at det er de palæstinensiske ledere  som står bag børne tv som dette og støttes af EU; FN – underligt at den danske udenrigsminister ikke tør træde i karakter, især da denne hjerne vask har stået på lige siden araberne /palæstinenseren i 1947 sagde nej til en 2 statløsning og valgt og stadig fastholder krigen/konflikten.




Long live the nation of Fatah and Yasser Arafat' 
Allah's enemies, the sons of pigs (i.e., Jews, in Islamic tradition) 
Destroyed and uprooted the olive and fig trees 
They murdered children with guns, like snakes 
They cut off their limbs with stones and knives 
They raped the women in the city squares 
They defiled Allah's book [the Quran] in front of millions 
Where is the nation of Islam? 
Where are the nation of Islam and the Jihad fighters? 
Where is the fear of Allah in Jerusalem, which has been defiled by the Zionists?" 
PA TV host: "Bravo, applause, applause, applause to Hadeel."

1 kommentar:

  1. Hej Henela

    Du ser da slet ikke tingene fra begge sider inden du begynder at argumenterer. Måske er det på tide at du sætter dig ind i hvad israeler opdrager deres børn til og hvilken had og hvor mange børn der ikke har mistet livet pga mennesker som dig. der støtter op om krigen. Hvis jeg var dig, vil jeg godt nok skamme mig.

    SvarSlet