Sidevisninger i alt

søndag den 22. januar 2012

Det blinde øje og ”Den Palæstinensiske Myndighed”

Premierminister Benjamin Netanyahu opfordrede søndag til at der blev fortaget en undersøgelse af den øverste muslimske gejstlige i Jerusalem og ”Den Palæstinensiske Myndighed”, som citerede en religiøs tekst, der indeholder passager om at dræbe jøder.

 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kDoV8ZL9Xkc

Under 47.-årsdagen for 'Fatah-bevægelse der blev fejret i sidste uge, citeret mufti Mohammed Hussein en hadith (tilskrevet profeten Muhammad) påstand om, at Jordens slutning af dage ikke vil ske, før muslimerne dræber jøder i en religiøs kamp: "The Hour (af Resurrection) vil ikke komme, før du bekæmper jøderne den Jøde vil gemme sig bag sten eller træer Så sten eller træer vil kalde:».. Oh muslim, tjener af Allah, der er en Jøde bag mig, kom og dræb ham. "

Den ansvarlig for 47 års dagen for fejringen af fatha der introducerede muftien således "Vores krig med efterkommere af aber og svin (dvs. jøder) er en krig af religion og tro."
Her er det værd at bemærke at der er tale om ”Det palæstinensiske selv styrer” for hvem bla. Willy Søvndal og EU ser som den store åbenbaring og fredsskabende palæstinensiske enhed der ene og alene er undertrykte og kun og kun længes efter fred og samdraglighed med Israel.

 At en Israelsk minister efterfølgende udtaler følgende er fuldt forståeligt og burde være på linje med hvordan resten af verden herunder Willy Søvndal burde reagere.
 ”Hvad er skræmmende, er det faktum, at muftien bemærkninger blev sendt på Den Palæstinensiske Myndigheds officielle tv-station og hjemmeside og er blevet bakket op af alle de palæstinensiske embedsmænd.”
"Hvis dette ikke er antisemitisme, jeg ved ikke, hvad der er," sagde han.

Nu er det nok ikke tilfældig at denne mufti udtaler som han gør, hvis vi går tilbage i historien så er det i lige linje med tidligere tiders (og nuværende) hengivenhed for ønsket om jødernes udryddelse.

Det er ikke nogen hemmelighed, at en af de (palæstinensiske) Arabiske ledere i de tidlige år, Stormuftien af Jerusalem Haji Muhammad Amin al-Husseini, var knyttet til Adolf Hitler og nazismen. Stormuftien spillede en vigtig rolle i etableringen af den palæstinensiske nationalbevægelse i 1940ere og de senere års historiske forskning har vist, at Haji Muhammed Amin al-Hussseini var overvist jødehader med rod i nazistisk ideologi.
Her er link til vores tidligere blog på TV 2 der omhandler Stormuftien af Jerusalem Haji Muhammad Amin al-Husseini.
http://blog-dyn.tv2.dk/henela/entry332911.html?ss
Her er i øvrigt en meget rammende bemærkning der fint dækker den fremtrædend naivisme der udgør en real trussel for en bærer dygtig fred og Israels sikkerhed.

“The Israelis would like to live in peace within their borders; the Arabs would like to kill them all,” he writes. As he sees it, “The Liberal West would like the citizens of Israel to take the only course which would bring about the end of the disturbing ‘cycle of violence’ ... That course is abandoning their homes and their country ... Is this desire anti-Semitism? You bet your life it is.”
David Mamet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar