Sidevisninger i alt

søndag den 16. september 2012

Fathi El-Abed Israel, Muhammed og troværdigheden



Nu er det sådan at hver gang jeg ser at Fathi lykkedes med at få en artikel trykt offentligt ender det altid tragisk komisk ud, tragisk fordi han er så optændt af had mod Israel og jøder at han på linje med en del af sine brødre og søstre i mellemøsten er ekspert i at gøre en fjer til 10 høns, eller helt uden fjer opfinde 1000 høns.
Så det er med en klar forventning om at Fathi har slået autopiloten til og pr. instinkt, når ordet Israel lyder øjeblikkeligt kommer på banen med fordømmelser uden at have undersøgt til bunds hvad og hvem der  der spiller en rolle i denne nye Mukhammed konflikt.


Fahil kan knapt nok få påbegyndt sit indlæg før han kommer direkte til det der for ham er hoved målet med dette indlæg :

”De saftige ingredienser for de berørte parter er til stede: en primitiv film om profeten Muhammad - endda finansieret af en israelsk amerikaner og med hjælp fra 100 rige, jødiske amerikanere.”

Samlet set lyder Fathis konspirations plot til at være af en ligeså dårlig kvalitet som den film der i øjeblikket bliver misbrugt af diverse radikale Islamister til at grave grøftet dybere mellem vesten og Mellemøsten.
At dele af den mellemøstlige verden overreagerer som de gør og udviser en bekymrende form for let antændelig manipulation overser Fathi gladelig for ham er det væsentligt at kunne plante historien om jøder og Israels involvering og give denne ondskabsfulde påstand sit eget spind, Fathi er sig nok bevidst om hvor let en løgn får sit eget liv og spind bare Israel er involveret.
Det er på grund af mennesker som Fathi – at freden har så lange udsigter. Fathi og hans tilhænger holder fast i offer rollen og peger hele tiden på Vesten og Israel som de eneste skyldige for Arabernes/palæstinenserens situation.

Hvad angår den ekstreme måde at reagere på med vold så er volden det redskab som fundamentalisterne bruger til at skab angst i vesten
Angsten gør at mennesker ufrivilligt lader deres værdier træde under fode og derved er volden et redskab som fundamentalismen kan opnået rigtigt meget, og der er ikke langt til at truslen om terror ydermere undergraver vores vilje til at sikre vores demokratiske værdier.

Og med den evige og til tider lidt for højt besungne »ytringsfrihed« i USA og Vesten,”
Citat Fathi

Er der bare for mig at konstaterer:
At vi lader os skræmme til at indsnævrer frihedsbegrebet herunder DEN HØJT BESUNGNE YTRINGSFRIHED er med til at begrænse kunstnere, intellektuelle, politikere og alle andre der søger en fri debat, og herigennem på mange områder skaber et mørket og stillestående samfund
Dette gør sig især også gældende for dem i de Islamistiske lande der har en drøm om frit at kunne udvikle et samfund hvor tanken og drømmen står over religiøse formaninger.
Denne blanding af tragik og gennemskuelig komik som jeg indledete indlægget med må jeg dog opsamlende anerkende er en farlig cocktail da mange åbenbart lader sig forblinde af religiøse dogmer og forudintagethed og ikke selv er i stand til at tænke frihedsorienteret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar