Sidevisninger i alt

mandag den 25. juni 2012

En opfordring til bla. Villy Søvndal


Politiker hvor er i henne?

Hvor er i henne Villy Søvndal?   Mogens lykketoft??   Margrete Auken???? Margrete Vestager    Mellemfolkelige samvirke, FN.og Ja  jeg kan jo blive ved, listen er jo lang med alle vores kære politiker og meningsdannere som altid er klar når navnet Israel lyder, klar til at træde voldsomt og kraftigt frem og fordømmer Israel – i er meget stille nu!

Nu er vilkårlige civile mål i Israel igen under terror beskydning fra det hamas ledet Gaza og igen er skoler, børnehaver, supermarkeder, hjem og alt det der for os i Danmark er ensbetydende med at vi kan få en tryg hverdag til at fungere udsat for terror beskydning
Burde i der så ensidig kritiseres Israel ikke erkende at i har fejlet og med jeres enøjede støtte til hamas erkende at i er med til at understøtte terroren, hvorfor tør i ikke fordømme Hamas på det kraftigste, hvorfor tør/vil i kun ensidigt fokuserer på Israel???? Venter i bare på at Israel på et tidspunkt igen bliver nødt til at sige ”nok er nok” og reagerer med det eneste sprog hamas har respekt for Israels militær – og hvis det/når det sker  så først da dukker i frem i jeres påklædte humanisme og fordømmer Israel.

Spørgsmålet er nu om Gazas befolkning igen skal være gidsler fordi omverden og vesten ikke giver deres uforbeholden mening til kende overfor Hamas og deres terroristiske opførsel.
Hamas viser igen på trods af en våben hvile at deres mål er krig og her indgår Gazas befolkning som en spille brik, der skal bringe fokus væk fra realiteterne og det er at Hamas ikke ønsker en 2 statsløsning men kun og kun   Israels udryddelse.

Villy Søvndal, Mogens lykketoft og andre det er påfaldende med jeres tavshed, i har jo travlt med at opfordrer til mærkning af varer fra bosættelser, hvorfor tør i ikke forholde jer på samme kritiske måde til den terror Israel udsættes på

Ingen kommentarer:

Send en kommentar