Sidevisninger i alt

torsdag den 3. januar 2013

Israel og Villy Søvendal


Nu er det ingen hemmelighed at Villy Søvndal og SF aldrig har brudt sig om Israel hvilket er grunden til at folk som Fathi El-Abed og andre nyder godt af at kunne udgyde deres hadske og uforsonlige retorik åbent og uimodsagt i dette parti.
At Søvndal nu har chancen for at skabe sin egen lille anti Israelske lobby i forhold til at lade sig inspirere af SF ere som Fathi El-Abed er desværre et faktum,
Søvndahl formår i sit formørkende syn på Israel at opildne diverse ekstremister herunder Hamas til at blive i deres forstilling om et stat stor Palæstina uden jøder, herunder formår han at fastholde Abbas fra vestbredden i at der ikke skal skabes en 2 stats løsning via dialog men i stedet skal Abbas bare læne sig tilbage og lade UN/ FN og andre om at angribe staten Israels ret til at eksistere.
Denne hetz mod Israel er daglig dag i de palæstinensiske områder hvor stats drevet TV dagligt spreder had og hetz mod jøder og Israel samt hylder terrorister.
At Villy Søvndal helt formår at fjerne ansvar for dialog fra palæstinenserne er kun med til at skabe yderligere spændinger og fjerne muligheden for en 2 stats løsning der bygger på gensidig anerkendelse og respekt.
Det er trist at opleve en dansk udenrigsminister som et redskab til at hetze mod et frit og demokratisk land, og det undre at han ikke med større energi tør i tale-sætte de mangler og udemokratiske metoder der præger Gaza/Hamas og Vestbredden/Abbas - der er nok at bekymrer sig om, men måske mangler Villy modet og visionen i forhold til at tale om menneskerettigheder, kvindesyn og demokrati når det drejer sig om palæstinensere.
For mig er denne ensidige forudindtagethed som bla SF/Villy Søvndal og mange andre herunder arabiske land og Iran har mod Israel dybt bekymrende, og med til at holde denne ulykkelig konflikt kørende da den er benzin på et bål.
.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar